top of page

Hvordan selge mer på Google med shopping ads?

Synlig på nett

4. mar. 2023

Hvordan selge mer på nett med Google: 10 raske tips

Her er 10 relevante og raske råd for å drive nettbutikk og selge mer med Google Ads.


  1. Definer målgruppen din:

  2. Relevant søkeord: Bruk søkeord som er relevante for produktene dine. Vær spesifikk i søkeordene dine, slik at du ikke betaler for klikk fra personer som ikke er interessert i produktene dine.

  3. Negative søkeord: Bruk negative søkeord for å ekskludere søkeord som ikke er relevante for produktene dine. Dette vil redusere antall klikk fra personer som ikke er interessert i produktene dine.

  4. Lag annonsegrupper: Organiser produktene dine i annonsegrupper, slik at du kan lage spesifikke annonser som er relevante for hvert produkt. Dette vil øke sannsynligheten for at potensielle kunder vil klikke på annonsen din.

  5. Bruk lokasjonsmålretting: Bruk lokasjonsmålretting for å målrette annonsering mot personer i området der produktene dine kan kjøpes eller leveres.

  6. Optimaliser landingssider: Optimaliser landingssider for å sikre at de er relevante for annonsene dine og at de har klare handlingsoppfordringer som oppmuntrer til kjøp.

  7. Google Shopping: Bruk Google Shopping til å vise produktene dine direkte i søkeresultatene. Dette vil øke synligheten til produktene dine og øke sannsynligheten for at potensielle kunder vil klikke på annonsen din.

  8. Remarketing: Bruk remarketing for å målrette annonser mot personer som allerede har besøkt nettstedet ditt eller sett på produktene dine. Dette vil øke sannsynligheten for at de vil fullføre et kjøp.

  9. Test og juster annonser: Test forskjellige annonser for å se hva som fungerer best for produktene dine. Juster annonsering etter behov for å øke effektiviteten og få bedre resultater.

  10. Mål og analyser resultater: Mål og analyser resultatene av annonseringen din for å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Bruk denne informasjonen til å justere annonsering og øke salget ditt over tid.

bottom of page