top of page

Hvordan finne gode søkeord til Google ads?

Synlig på nett

14. mar. 2023

Finn gode søkeord til Google ads med Keyword Planner

For å finne bedre søkeord til Google Ads, kan du bruke verktøy som Google Keyword Planner, som kan gi deg forslag til søkeord og estimater for hvor ofte de blir søkt etter og hvor konkurransedyktige de er. Du kan også se på konkurrentenes annonser og søkeord, og undersøke hva slags spørsmål eller problemer folk søker etter når de trenger tannlegebehandling.


For å finne gode søkeord til Google Ads, kan du følge disse trinnene:


 1. Identifiser målgruppen din: Først og fremst må du identifisere hvem du ønsker å nå med annonsene dine. Hva er deres behov og utfordringer? Hvilke søkeord vil de mest sannsynlig bruke når de søker etter tjenestene eller produktene dine?


 2. Bruk Google Keyword Planner: Google Keyword Planner er et verktøy som kan hjelpe deg med å finne søkeord som er relevante for produktene eller tjenestene du tilbyr. Du kan skrive inn en liste med søkeord eller en nettside, og Keyword Planner vil gi deg forslag til relevante søkeord samt søkevolumet og konkurransenivået for hvert søkeord. Keyword Planner er gratis å bruke, men du trenger en Google Ads-konto for å få tilgang til verktøyet.

 3. Sjekk konkurrentene dine: En annen måte å finne relevante søkeord på er å sjekke hva konkurrentene dine bruker i annonsering. Du kan bruke verktøy som SEMrush eller SpyFu for å analysere annonseringstrategien til konkurrentene dine og finne ut hvilke søkeord de bruker.

 4. Analyser dine egne kunder: En annen måte å finne relevante søkeord på er å analysere hva slags spørsmål eller problemer dine nåværende kunder har når de kontakter deg. Dette kan hjelpe deg med å identifisere søkeord som er relevante for dine potensielle kunder og øke sjansene for at annonsene dine blir klikket på.


Andre verktøy du kan bruke for å finne søkeord inkluderer Google Suggest, hvor Google foreslår søkeord basert på det du skriver inn i søkefeltet, og Google Trends, som lar deg se hvilke søkeord som er populære og hvordan søkevolumet har utviklet seg over tid.


Hvilke søkeord i ads kan/bør en tannlege i Oslo ta i bruk?!

Nedenfor har jeg listet noen eksempler på søkeord som kan være relevant for en tannlege i Oslo. Husk at du også bør vurdere å bruke geografiske søkeord som "nær meg" eller "lokalt", slik at annonsene dine vises for personer som søker etter tannlegetjenester i nærheten av der hvor de befinner seg.


søkeord til ads for tannlege i Oslo


 • Tannlege Oslo

 • Tannbehandling Oslo

 • Tannimplantat Oslo

 • Tannrens Oslo

 • Kjeveortoped Oslo

 • Tannbleking Oslo

 • Tannregulering Oslo

 • Akutt tannlege Oslo

 • Tannlegevakt Oslo

 • Fjerning av visdomstenner OsloTrenger du hjelp med annonsering eller er misfornøyd med eksisterende byrå? Ta kontakt med oss i Synlig på nett. Som frilanser i Google ads gir vi deg mange fordeler og større fleksibilitet du ikke får hos andre byråer

bottom of page