top of page

Hva er Performance Max?

Synlig på nett

22. feb. 2023

Gode grunner til hvorfor du bør komme i gang med Performance Max

Performance Max kampanje typen i Google er en av de nyeste og mest spennende annonseringsmulighetene på plattformen. Den er utviklet for å optimalisere annonseringen din på tvers av alle Google kanaler som søk, display, shopping og YouTube. Hvis du ønsker å maksimere resultatene dine og samtidig spare tid og krefter, bør du definitivt vurdere å ta i bruk Performance Max-kampanjen.

Så hva er egentlig Performance Max-kampanjen?

Kort fortalt er det en automatisert kampanje som bruker maskinlæring og kunstig intelligens for å optimalisere annonseringen din. Den bruker data fra ditt nettsted og din annonseringshistorikk for å finne de beste kombinasjonene av annonseformat, målgrupper og budgivning for å maksimere konverteringene dine.


Det som gjør Performance Max-kampanjen så spesiell er at den tar hensyn til hele kundereisen, fra søk til kjøp. Det betyr at den ikke bare fokuserer på å generere klikk og visninger, men også på å få folk til å kjøpe eller utføre andre konverteringshandlinger på nettstedet ditt. Det er også verdt å merke seg at Performance Max-kampanjen er skalerbar og kan håndtere store annonsebudsjett.


Så hvorfor bør du vurdere å ta i bruk Performance Max-kampanjen?

Her er noen grunner:


  1. Spar tid og krefter: Performance Max-kampanjen er en automatisert kampanje som gjør det meste av arbeidet for deg. Du trenger ikke å optimalisere kampanjen manuelt eller justere budene dine for hånd. Du kan dermed bruke tiden din på andre viktige oppgaver, som å optimalisere nettstedet ditt og utvikle bedre produkter eller tjenester.

  2. Maksimer resultatene dine: Performance Max-kampanjen er utviklet for å maksimere konverteringene dine på tvers av alle Googles kanaler. Det betyr at du kan nå ut til flere potensielle kunder og generere flere konverteringer uten å måtte opprette separate kampanjer for hver kanal.

  3. Skalerbarhet: Performance Max-kampanjen kan håndtere store annonsebudsjett og er dermed egnet for bedrifter i alle størrelser. Det betyr at du kan øke budsjettet ditt når du ser gode resultater og nå ut til enda flere potensielle kunder.

  4. Automatisert optimalisering: Performance Max-kampanjen bruker maskinlæring og kunstig intelligens for å optimalisere kampanjen din automatisk. Det betyr at den tar hensyn til alle faktorer som påvirker annonseresultatene dine, inkludert målgruppe, budgivning og annonseformat.

  5. Helhetlig tilnærming: Performance Max-kampanjen tar en helhetlig tilnærming til annonsering ved å fokusere på hele kundereisen, fra søk til kjøp. Det betyr at du kan få bedre resultater enn hvis du bare fokuserer på én enkelt kanal eller annonseformat.

  6. Brukerdata: Performance Max-kampanjen bruker data fra ditt nettsted og din annonseringshistorikk for å optimalisere kampanjen din. Dette betyr at kampanjen kan tilpasses til din spesifikke målgruppe og dine produkter eller tjenester.

  7. Bedre målretting: Performance Max-kampanjen bruker avansert målretting for å nå ut til potensielle kunder på tvers av alle Googles kanaler. Dette betyr at du kan nå ut til folk som er mer tilbøyelige til å konvertere, og dermed oppnå bedre resultater.


  8. God verdi: Performance Max-kampanjen kan gi god verdi for pengene dine ved å maksimere konverteringene dine på tvers av alle Googles kanaler. Dette kan bidra til å øke inntektene dine og gi deg en bedre avkastning på annonseringsinvesteringene dine.Som du kan se, er det mange gode grunner til å vurdere å ta i bruk Performance Max-kampanjen på Google. Den kan hjelpe deg med å maksimere resultatene dine og spare tid og krefter samtidig. Hvis du ønsker å få bedre resultater fra annonseringen din på Google, bør du definitivt vurdere å ta i bruk Performance Max-kampanjen.bottom of page