top of page

Hva er Google ads utvidelser og bør du ta det i bruk?

Synlig på nett

23. mar. 2023

De vanligste utvidelsene i Google ads du kan ta i bruk

Google ads annonser kan utvides med ulike utvidelser som gir mer informasjon til potensielle kunder. Det er mange ulike annonseutvidelser tilgjengelig, og hvilke du bør bruke avhenger av målene dine og hva som passer best for bedriften din.Her er en oversikt over noen av de vanligste annonseutvidelsene:


  1. Sitelink-utvidelser: Disse utvidelsene lar deg legge til flere lenker til forskjellige sider på nettstedet ditt. Dette kan hjelpe kunder med å finne det de leter etter raskere og enklere.

  2. Callout-utvidelser: Disse utvidelsene gir deg mulighet til å legge til ekstra tekst til annonsen din for å promotere fordeler, som gratis frakt eller kundeservice 24/7.

  3. Struktured snippets: Disse utvidelsene gir deg mulighet til å legge til flere detaljer om produktene eller tjenestene du tilbyr, som kategori, type, merke eller sted.

  4. App-utvidelser: Hvis du har en mobilapp, kan du bruke disse utvidelsene for å legge til en lenke til appen din i annonsen. Dette gjør det enklere for kunder å laste ned appen din.

  5. Call-utvidelser: Disse utvidelsene gir deg mulighet til å legge til telefonnummeret ditt i annonsen, slik at potensielle kunder kan kontakte deg direkte ved å ringe.

  6. Lokale utvidelser: Hvis du har en fysisk butikk, kan du bruke disse utvidelsene for å vise informasjon om stedet ditt, som adresse, telefonnummer og åpningstider.

  7. Anmeldelsesutvidelser: Disse utvidelsene lar deg legge til positive anmeldelser fra kunder direkte i annonsen din. Dette kan øke tilliten til potensielle kunder og bidra til å øke klikkfrekvensen.

  8. Prisutvidelser: Disse utvidelsene lar deg vise prisinformasjon for forskjellige produkter eller tjenester direkte i annonsen. Dette kan hjelpe kunder med å sammenligne prisene dine med konkurrentene og ta en beslutning.

  9. Promotion-utvidelser: Disse utvidelsene lar deg legge til spesielle tilbud eller kampanjer direkte i annonsen din, slik at potensielle kunder blir oppfordret til å handle.

Mest lønnsome annonseutvidelse

Hvilken annonseutvidelse som er den mest lønnsomme i forhold til effekt, avhenger av mange faktorer, inkludert målgruppen din, produktene eller tjenestene dine, og kampanjebudsjettet ditt.


Generelt sett kan det imidlertid være lurt å bruke flere ulike annonseutvidelser for å utnytte potensialet for bedre effekt og mer lønnsomhet. Å bruke en kombinasjon av utvidelser som er relevante for bedriften din og målgruppen din, kan øke sjansene for at annonsen din får mer oppmerksomhet og klikk fra potensielle kunder.


Teste ulike Google annonseutvidelser

Det er også viktig å teste ut forskjellige utvidelser og evaluere resultatene nøye for å finne ut hvilke som fungerer best for deg og bedriften din. Ved å analysere dataene fra annonserapportene, kan du finne ut hvilke annonseutvidelser som gir deg best avkastning på investeringen og justere kampanjene dine deretter.


bottom of page