top of page

Google ads frilanser eller byrå? Hva bør du velge

Synlig på nett

19. feb. 2023

Fordelene ved å velge en Google ads frilanser fremfor byrå

Som grunder og liten bedriftseier kan det være en utfordring å velge mellom å ansette en frilanser eller et byrå for å administrere Google Ads-kampanjene dine. Begge alternativene har fordeler og ulemper, men her er noen veldig grunner til hvorfor du kanskje bør vurdere å velge en Google ads frilanser:
  1. Kostnadseffektivitet: En av de største fordelene med å velge en frilanser er at det kan være kostnadseffektivt. Frilansere har ofte lavere priser enn byråer, fordi de ikke har like store utgifter til kontorer og personale. Som grunder kan du spare mye penger ved å ansette en frilanser som kan hjelpe deg med Google Ads.


  2. Personlig oppmerksomhet: Når du ansetter en frilanser, vil du sannsynligvis arbeide direkte med personen som administrerer Google Ads-kampanjene dine. Dette betyr at du får mer personlig oppmerksomhet og kommunikasjon. Frilansere har ofte færre kunder enn byråer, og kan derfor gi deg mer tid og oppmerksomhet.

  3. Fleksibilitet: Frilansere kan være mer fleksible når det gjelder å tilpasse seg din tidsplan og dine behov. Som grunder kan du ha en travel tidsplan, og en frilanser kan tilpasse seg din tidsplan og arbeide på prosjektet når det passer deg.

  4. Spesialisert kunnskap: Frilansere kan ha spesialisert kunnskap om Google Ads og digital markedsføring. De kan ha en dypere forståelse av spesifikke bransjer og markedssegmenter, og kan tilby mer skreddersydde strategier for å øke din annonseringsavkastning.

  5. Raskere respons: Som grunder kan du ha behov for å få rask tilbakemelding og respons på spørsmål. En frilanser kan tilby raskere svar og tettere samarbeid, fordi det er en enklere struktur og færre ledd involvert i kommunikasjonen.Selv om byråer kan ha en større stab og mer ressurser tilgjengelig, kan det være en god idé å vurdere å ansette en Google ads frilanser som grunder eller liten bedriftseier.


bottom of page